Basis enduro op motor rijden

Indien je nog geen ervaring hebt met off road rijden op een onverharde weg, dan is de beginnende cursus enduro rijden met een motor van All Road Academy uit Baardegem ideaal. Je kiest voor onze cursus enduro rijden met een motor wanneer je op een uitdagende manier heel België wilt ontdekken. Daarnaast is deze basiscursus ideaal om te proeven van de weg naast het asfalt.

Waarom kiezen voor onze beginnende cursus enduro op motor?

De motor die je gebruikt tijdens de cursus enduro is veel lichter dan een all road motor, wat het makkelijker maakt om eender welke oefening te doen. Hoe lichter iets is, hoe meer je je kan concentreren op je techniek. Heb je al motor voor enduro of ben je van plan er een te kopen? Basis is alles bij enduro en dat leer je tijdens onze cursus enduro rijden. Je hoofd draaien in de richting waar je naartoe wil, lijnen uitleggen met ogen, duwen met handen, knieën en voeten en tractie regelen met de coördinatie van 3, enduro rijden met een speciale motor is een samenspel van alles. Daarnaast bestaat de cursus enduro rijden voor beginners uit ongeveer dezelfde oefeningen als die voor de basis all road: hellingen op en af rijden, water doorkruisen, noodstop, kort draaien en ga zo maar verder.

Ontdek België dankzij onze cursus enduro rijden

Wil jij ons landje België ontdekken van op de motor en wil je hiervoor een cursus enduro rijden volgen? Dan beschikken wij over de rijlessen die jij wilt boeken! Wij stippelden alvast een leuke route voor enduro rijden uit, waarbij je de kneepjes van het vak leert. Onze begeleiding bij enduro rijden is steeds uiterst persoonlijk, een 1-on-1-aanpak is waar wij in geloven!

Boek jouw cursus vandaag nog

Sta jij al te popelen om met jouw motor op de baan te gaan en een cursus enduro rijden te volgen? Dan boek je het best vandaag nog jouw lessen! Je kiest welke opleiding je wilt volgen, stuurt een e-mail naar laika_moto@hotmail.com, betaalt het voorschot en ontvangt een e-mail of sms met meer informatie de dag voor vertrek. Heb je toch liever telefonisch contact? Dan bel je naar het nummer 0484/811.869!

huurmoto is een ktm tpi 250 

Kostprijs met endhuuro: 300€

Met eigen moto: 200€!

groepsles aan 100€ per persoon!!