1) je kiest welke opleiding je wil volgen

2) je belt of mailt om een datum vast te leggen die jou past en/of wat extra info. 
3) je betaalt het voorschot waardoor je je afspraak bevestigt.

4) de dag voor jouw opleiding krijg je mail/sms    met de nodige info.

5) geniet van je extra controle en beheersing. 

Een gezamenlijke nachtrit. Max 10 personen. Geen race je moet wel een bepaald niveau hebben aangezien we starten tss 20 en 21 uur en dus volledig in het donker rijden. Deftige banden zijn een must! Enduro of all road/adventure moto maakt niet uit.
Aangeraden:

extra verlichting (gratis montage van extra licht en/of nieuwe banden. Te bestellen bij Engels Filip motos) 

les volgen bij all road academy(groepsles op zaterdag 4 februari aan 50€) 

Inschrijven: https://www.allroad-academy.be/product/9451859/nachtrit-woensdag-8-februari

Voor eender welke opleiding betaal je een voorschot van 25€. Voor of na het bepalen van de datum van jouw opleiding. Door het betalen van het voorschot bevestig je je boeking. De rest betaal je op de dag van de opleiding. 

Je hebt de basis gevolgd en je past de "ik zal dit nooit vergeten" theorie toe op je moto. Moeilijkere oefeningen deze keer. Ook geen theorie dus meer tijd om praktische dingen te doen. O.A. Correct draaien op helling, stabiliseren met V en A-rem, meerdere en moeilijkere balansoefeningen en als er nog tijd en energie is gaan we een steile helling beklimmen. 

Al uw vragen ivm rally/raids rijden worden zo goed mogelijk beantwoord. Welke voorzorgen moet je nemen? Voorbereidingen? Is het voor iedereen? Hoe begin je er aan? Welke motor voor welke rally? Voorstelling van Marokkoraid 2022 (eaob) en alentejorally 2022 (leppink). 

De groepsles van all road academy. We proberen je nog altijd persoonlijk te begeleiden maar met 5 personen kunnen we niet alles zien. De les word aangepast aan het groepsniveau. Zeer lage prijs van 75€... van 10 tot 15 uur, gezelligheid, koffie, lunch en alcoholvrij pintje inbegrepen. 
elke eerste zaterdag van de maand! 

Boek de gewenste opleiding en wij contacteren je zo snel mogelijk om een datum vast te leggen of stuur gerust een mail voor meer info. 

Basiscursus all road, koffie, lunch, 6 uren, kennis, controle, beheersing en plezier inbegrepen. 1uur de "ik zal dit nooit vergeten" theorie en de rest leuke oefeningen a la hellingen op en af rijden, noodstop, door een beek rijden, ...

Boeken en afspreken welke datum u past.

basis trial

€ 150,00

basis trial

€ 150,00

Absolute aanrader voor iedereen... het begint allemaal bij trial.         1 on 1 opleiding. basiscursus trial met een montesa. 

Deze 4-uur durende opleiding start in Ninove.

Water meebrengen!! 

Mailen om een datum vast te leggen of voor meer info.

info@allroad-academy.be

 

Sale!

pakket

€ 645,00 € 599,00
Sale!

pakket

€ 645,00 € 599,00

4 uur trial, 6 uur endhuuro en 6 uur all road. Alles met huurmoto.

individueel en volledig op maat!!

"verzeker" je tegen slecht weer. Als het de dag van je opleiding te HARD aan het regenen is, of ze geven de dag ervoor veel wind en/of regen en je hebt de goed-weer-verzekering kan je kosteloos je cursus herplannen. 

Dit is niet nodig als je binnen de 12 maanden voor de 2de maal komt!!