Boek de gewenste opleiding en wij contacteren je zo snel mogelijk om een datum vast te leggen of stuur gerust een mail voor meer info. 

De januari-groepsles van all road academy. Uiteraard ga je hier minder leren dan in de individuele opleiding daarom ook de "lage" prijs van 75€. Geen theorie wegens tijdsdruk maar een ritje en waar we op bepaalde plaatsen enkele oefeningen gaan doen. De theorie voor die bepaalde oefeningen worden uiteraard op het moment zelf uitgelegd. Max 5 personen. 

4 uur durende verkorte versie van de basis all road, deze keer geen theorie maar enkel praktijk met de nodige uitleg uiteraard. 100€ per persoon.

aangeraden om 2 van deze opleidingen te doen. 

Basiscursus all road, koffie, lunch, 6 uren, kennis, controle, beheersing en plezier inbegrepen. 1uur de "ik zal dit nooit vergeten" theorie en de rest leuke oefeningen a la hellingen op en af rijden, noodstop, door een beek rijden, ...

Boeken en afspreken welke datum u past.

basiscursus all road maar met lesmoto. Heb je geen all road of wil je je eigen moto hier niet voor gebruiken? Ben je van plan om er een aan te schaffen en wil je al is proeven? Dan is deze opleiding voor jou.

Stuur een mail om een datum af te spreken. 

Max 1 deelnemer!!

250€

5 a 6 uren opleiding

Nog niet in het bezit van een enduro en wil je al stevig op weg gezet worden over het hoe en wat en waarom? 

Dan is basis enduro iets voor jou, volledig individueel en eventueel aangepast naar uw wensen. 

kostprijs : 250€

Sale!

basis trial

€ 150,00 € 130,00
Sale!
Sale!

basis trial

€ 150,00 € 130,00

Absolute aanrader voor iedereen... het begint allemaal bij trial.         1 on 1 opleiding. basiscursus trial met een gasgas txt 300.

Deze 4-uur durende opleiding start in Ninove.

Water meebrengen!! 

Mailen om een datum vast te leggen of voor meer info.

info@allroad-academy.be

 

Sale!

pakket

€ 645,00 € 599,00
Sale!

pakket

€ 645,00 € 599,00

4 uur trial, 6 uur endhuuro en 6 uur all road. Alles met huurmoto.

individueel en volledig op maat!!

Basis asfaltgerichte opleiding. Zoals bij alle basisopleidingen wordt  deze indien gewenst aangepast aan uw kunnen en willen. Je datum ligt al vast (heb je op voorhand gedaan via gsm of mail) of ik neem contact met je op via mail zodra je dit product hebt gekocht.

 

"verzeker" je tegen slecht weer. Als het de dag van je opleiding te HARD aan het regenen is, of ze geven de dag ervoor veel wind en/of regen en je hebt de goed-weer-verzekering kan je kosteloos je cursus herplannen. 

Dit is niet nodig als je binnen de 12 maanden voor de 2de maal komt!!