Persoonlijke aanpak

Voor beginner en gevorderde

Motor huren of zelf meebrengen

Enduro rijden op een huurmotor

Enduro rijden op een huurmotor, dat is een echte uitdaging aangaan. Tijdens het enduro rijden leer je de techniek op een lichte motor. Je hoofd draaien in de richting waar je naartoe wil, lijnen uitleggen met ogen, duwen met handen, knieën en voeten en tractie regelen met de coördinatie van 3, dat zijn de lessen die All Road Academy uit Baardegem jou zal leren.


Wil je graag enduro leren rijden?


Kies voor spanning met enduro rijden op een huurmotor

Bij ons kies je voor een privéles enduro rijden, zodat je écht geniet van een 1-on-1-aanpak. Wij geloven namelijk dat een persoonlijke begeleiding belangrijk is. Het is mogelijk om individueel deel uit te maken van een groepsles, maar met meerdere mensen deelnemen raden we af. We willen immers dat je geconcentreerd enduro leert rijden op jouw eigen huurmotor. Ben je al bekend met enduro rijden en wil je liever een cursus off road volgen? Ook dat is perfect mogelijk bij ons!

Bel nu voor een afspraak!

Enduro rijden

Neem contact met ons op

Wil je graag jouw cursus enduro rijden op een huurmotor boeken? Dan doe je dat eenvoudig door een e-mail te sturen naar laika_moto@hotmail.com of door te bellen naar het nummer 0484/811.869. Daar kies je uit een individuele les of je schrijft je in voor een van onze groepslessen. Tot snel!

Kom op bezoek op onze locatie