Persoonlijke aanpak

Voor beginner en gevorderde

Motor huren of zelf meebrengen

Privéles om enduro te rijden

Wil je een privéles volgen om als een echte professional enduro te kunnen rijden? Dan is All Road Academy uit Baardegem de perfecte plaats voor jou. Bij de wedstrijdsport enduro leggen de deelnemers met hun motoren een vooraf uitgestippelde route af. Hierbij wordt er gereden over onverharde wegen, bouwlanden en door het bos. Wil jij een kei worden in enduro en wil je hier graag een privéles voor volgen? Lees dan verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.


Wil je graag enduro leren rijden?


Volg privéles om enduro te kunnen rijden

Ben jij verzot op alles wat met motoren te maken heeft? Klinkt een cursus off road rijden wel iets voor jou? Al deze opleidingen en meer hebben wij in de aanbieding voor jou, waaronder ook een privéles om enduro te leren rijden. Wij zorgen dan voor de volledige begeleiding. Bij ons heb je de mogelijkheid om een basiscursus enduro te volgen of een les voor gevorderden. Tijdens de privéles om enduro te leren rijden, voeren we oefeningen uit zoals hellingen op- en afrijden, water doorkruisen, een noodstop maken en ga zo maar verder.

Bel nu voor een afspraak!

Enduro rijden

Schrijf je in voor onze privéles

Sta jij al te trappelen om een privéles te boeken en enduro te leren rijden? Of wil je deelnemen aan andere evenementen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het e-mailadres laika_moto@hotmail.com. Wij horen graag van jou!

Kom op bezoek op onze locatie