Persoonlijke aanpak

Voor beginner en gevorderde

Motor huren of zelf meebrengen

Begeleiding om enduro te leren rijden

Professionele begeleiding bij enduro leren rijden vind je bij All Road Academy uit Baardegem. Ben jij iemand die graag op reis gaat met de motor en niet bang is van wat avontuur? Dan is enduro rijden, onder onze begeleiding, vast en zeker dé uitdaging die je zoekt. Lees verder en ontdek meer over onze cursussen!


Wil je graag enduro leren rijden?


De juiste begeleiding bij enduro rijden

Al de begeleiding die wij aanbieden bij enduro rijden, is volledig op maat van jouw noden en wensen. Je kan onze basisopleiding enduro rijden individueel volgen, maar wij bieden ook groepslessen aan vanaf 15 personen. Een cursus, zoals die van off road rijden, boeken, is eenvoudig. Je kiest welke opleiding je wilt volgen, belt of e-mailt om een datum vast te leggen of voor meer informatie. Vervolgens betaal je het voorschot en ligt je afspraak vast, wij bezorgen je daarna meer informatie over de rit.

Bel nu voor een afspraak!

Enduro rijden

Kies en boek je favoriete rit

Wil je de écht juiste begeleiding bij het enduro rijden of wil je je inschrijven voor een andere les, zoals motorrijden op een onverharde weg? Boek dan vandaag nog jouw cursus. Stuur gerust een e-mail naar het e-mailadres laika_moto@hotmail.com en wij koppelen snel naar je terug voor meer informatie!

Kom op bezoek op onze locatie