Persoonlijke aanpak

Voor beginner en gevorderde

Motor huren of zelf meebrengen

Motorrijden op onverharde weg

Is motorrijden op een onverharde weg jouw absolute hobby, maar wens je hier graag nog wat extra begeleiding bij? Dan zijn de cursussen van All Road Academy uit Baardegem vast en zeker iets voor jou! Motorrijden op een onverharde weg is perfect wanneer je houdt van spanning en avontuur in het leven en graag met de motor op reis gaat.


Wil je graag enduro leren rijden?


Motorrijden op een onverharde weg met onze begeleiding

Een cursus off road rijden geven, dat is waar wij goed in zijn. Hierbij is een individuele begeleiding steeds van groot belang. Ook al is een groepsuitje met vrienden leuk, met een persoonlijke aanpak leer je écht de technieken die je nodig hebt bij motorrijden op een onverharde weg of andere rijtechnieken, zoals enduro rijden. Beschik je echter nog niet over een rijbewijs om te mogen rijden met een huurmotor voor enduro of voor onze andere rijlessen? Dan kun je bij ons ook lessen volgen om je motorrijbewijs te behalen.

Bel nu voor een afspraak!

Enduro rijden

Kies voor een persoonlijke aanpak

Wil jij leren motorrijden op een onverharde weg? Aarzel dan zeker niet om je vandaag nog in te schrijven! Kies jouw opleiding, stuur een e-mail naar laika_moto@hotmail.com of bel naar het nummer 0484/811.869 om je in te schrijven en voor meer informatie en wij sturen jou de nodige details door.

Kom op bezoek op onze locatie