Persoonlijke aanpak

Voor beginner en gevorderde

Motor huren of zelf meebrengen

Enduro rijden op mooie routes

Wil jij graag enduro leren rijden op mooie routes in het binnen- en buitenland? Wij bij All Road Academy uit Baardegem hebben verschillende routes uitgestippeld voor het rijden van enduro. Tijdens de persoonlijke begeleiding leren wij jou alle technieken aan die je nodig hebt bij het rijden van enduro op een aangepaste motorroute.


Wil je graag enduro leren rijden?


Enduro leren rijden op routes in het binnen- en buitenland

Wanneer je een motorroute wilt rijden met een motor voor enduro, is het mogelijk een huurmotor te gebruiken of je eigen motor mee te brengen. De prijzen hiervoor zijn respectievelijk 250 en 150 euro. Tijdens deze cursus off road rijden, leer je de basis. Hieronder valt onder meer het volgende:

  • Hoofd draaien in de richting waar je naartoe wil;
  • Lijnen uitleggen met ogen;
  • Duwen met handen;
  • Knieën en voeten;
  • Tractie regelen met de coördinatie van 3.

Ook leer je technieken aan die je ook leert bij de basiscursus all road, zoals hellingen op- en afrijden, water doorkruisen, noodstop, kort draaien en nog veel meer. Na de cursus voor enduro kun jij zoals een echte professional enduro rijden op prachtige routes doorheen heel België en het buitenland. Ben je echter al bedreven in de basis enduro op een motorroute en wil je een advanced cursus volgen? Dan is dat ook perfect mogelijk bij ons. Kortom, bij ons vindt ieder wat wils!

Bel nu voor een afspraak!

Enduro rijden

Contacteer ons voor meer informatie

Wil je je graag inschrijven voor een cursus enduro rijden op prachtige routes voor echte waaghalzen? Dan zijn wij de perfecte partij voor jou! Duik in ons ruime aanbod aan cursussen voor enduro rijden op een aangepaste motorroute of onze andere rijlessen en boek vandaag nog. Dat doe je eenvoudig door je opleiding te kiezen en te bellen naar het nummer 0484/811.869 of te e-mailen naar laika_moto@hotmail.com voor meer informatie of om een datum vast te leggen. Vervolgens betaal je een klein voorschot en ontvang je de nodig info de dag voor je opleiding.

Kom op bezoek op onze locatie